Americanii se pregătesc să primească din Rusia atacuri de tip hacker, fiind vizată infrastructura ţării

Preşedintele SUA avertizează că şeful Rusiei evaluează utilizarea armelor chimice şi biologice, în timp ce ONU informează că 925 de civili au fost ucişi de la începutul războiului din Ucraina, adică de pe 24 februarie.

1514 afișări
Imaginea articolului Americanii se pregătesc să primească din Rusia atacuri de tip hacker, fiind vizată infrastructura ţării

Americanii se pregătesc să primească din Rusia atacuri de tip hacker, fiind vizată infrastructura ţării

„Noi suntem gata să vă ajutăm cu orice mijloace şi cu toate cunoştinţele pe care le avem. Dar este o decizie care depinde de voi, nu de noi”, este apelul venit după ce consilierul pentru securitate cibernetică, Anne Neuberger, şi-a exprimat frustrarea, la o întâlnire la Casa Albă, cu privire la unele companii mari care au ignorat toate avertismentele emise de agenţiile federale.

Atacul hackerilor ruseşti ar fi răspunsul la „costurile fără precedent” impuse Moscovei de sancţiunile economice decise de Statele Unite şi de aliaţii săi.

Deşi preşedintele nu a vorbit despre asta, îngrijorarea Casei Albe este că infrastructura ţării, în special software-ul de la companii-cheie, este vizată, lucru care s-a întâmplat deja anul trecut, când atacurile hackerilor vizau conductele, provocând întreruperi de energie şi aprovizionarea cu combustibil şi probleme pentru milioane de americani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
hacker,
rusia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici