Anchetă a ISJ Timiş în cazul unei profesoare care ar avea o relaţie amoroasă cu un elev de-al său

Comisia de disciplină din cadrul ISJ Timiş a deschis o anchetă în cazul unei profesoare de 24 de ani, de la Liceul Teoretic "Traian Vuia" din oraşul Făget, care este suspectată de colegi că ar avea o relaţie amoroasă cu unul din elevii săi, în vârstă de 17 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

442 afișări
Imaginea articolului Anchetă a ISJ Timiş în cazul unei profesoare care ar avea o relaţie amoroasă cu un elev de-al său

Anchetă a ISJ Timiş în cazul unei profesoare care ar avea o relaţie amoroasă cu un elev de-al său (Imagine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

Inspectorul-şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că o anchetă este în curs de desfăşurare în cadrul instituţiei, iar o comisie de disciplină analizează cazul unei profesoare suspectată de colegi că ar avea o relaţie amoroasă cu un elev de-al său, după ce mai multe fotografii cu cei doi în ipostaze nepotrivite ar fi apărut pe o reţea de socializare.

Profesoara şi elevul său sunt de la Liceul "Traian Vuia" din oraşul Făget, judeţul Timiş.

"Facem anchetă în cazul de la Făget. S-a convocat o comisie de disciplină care cercetează faptele, care sunt deocamdată ipotetice. Comisia are timp 30 de zile să definitiveze cercetarea, apoi va veni la ISJ cu o rezoluţie în vederea aplicării eventualelor sancţiuni, dacă este cazul", a declarat Aura Danielescu.

Potrivit sursei citate, cea mai dură sancţiune în astfel de cazuri poate ajunge la desfacerea contractului de muncă al dascălului, sancţiune care poate fi atacată apoi în instanţă.

Profesoara de la liceul din Făget, care este cercetată, are 24 de ani, iar elevul cu care ar avea o relaţie are 17 ani.

Conform unor surse din cadrul liceului, femeia ar fi spus conducerii şcolii că familia ei şi a tânărului cu care se presupune că se iubeşte, sunt prietene de mai multă vreme şi că ea şi băiatul au copilărit împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici