Anchetă epidemiologică la fabrica Scandia. Patru angajaţi au COVID-19. Circa 80 de salariaţi au intrat în izolare

  • O anchetă epidemiologică a fost declanşată la Fabrica Scandia, din Sibiu
  • Patru angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus
3849 afișări
Imaginea articolului Anchetă epidemiologică la fabrica Scandia. Patru angajaţi au COVID-19. Circa 80 de salariaţi au intrat în izolare

Sursa FOTO: scandia-food.com

O anchetă epidemiologică a fost declanşată la o fabrică din Sibiu, unde patru angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Alţi 80 de salariaţi sunt în izolare la domiciliu. Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de Fabrica Scandia.
 
Potrivit Prefecturii Sibiu, în cadrul unei fabrici din domeniul industriei alimentare, din judeţul Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr de patru persoane, angajaţi.
 
„Ca urmare a acestui fapt, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică pentru a identifica toţi contacţii acestor persoane. Conform primelor date raportate, s-au pus în izolare 80 de angajaţi ai acestei fabrici”, a spus Andreea Ştefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.
 
De asemenea s-au impus măsuri stricte de distanţare şi protecţie astfel încât persoanele care lucrează în fabrică la acest moment, să fie în siguranţă.
 
La ora transmiterii ştirii, nu se impun alte măsuri în cadrul fabricii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici