Ancheta în cazul preotului din Voluntari continuă: Urmăriţi reacţia sa incredibilă - VIDEO

Am vrut să vedem de ce acest om, care îşi spune slujitor al bisericii, nu concepe să îngroape un sărman fără să îi iasă şi lui ceva. Urmăriţi reacţia preotului la revederea reporterului PROTV.

908 afișări
Imaginea articolului Ancheta în cazul preotului din Voluntari continuă: Urmăriţi reacţia sa incredibilă - VIDEO

Ancheta în cazul preotului din Voluntari continuă: Urmăriţi reacţia sa incredibilă

Reporterii Pro Tv au vrut să vadă şi dacă noaptea a fost un sfetnic bun, în speranţa că slujitorul Domnului se căieşte pentru faptele sale.

Când colo, în loc de vorbe de duh, au auzit ţipetele preotului, care i-a alungat din Casa Domnului, pe care o confundă probabil, cu casa sa.

Slujba la care ar trebui să fie binevenit orice credincios, inclusiv reporterul Pro Tv, care a intrat în lăcaşul sfânt să asculte poveţele preotului. Fără cameră şi făra microfon. Parohul a avut însă o reacţie uluitoare în casa Domnului.

"Treaba creştineasca e la tine, nu şi la mine".

Ieşim, dar ne încearcă o întrebare: e Casa Domnului sau feuda părintelui? Ne raspund credincioşii, care îl ştiu de o viaţă pe parohul Mihai Enache.

O bătrână se plânge că nu-şi mai poate permite preţul cerut anual de preot, pentru întreţinerea mormântului în care îi odihneşte bărbatul.

Fapte confirmate şi de alţii. Încet, încet, oamenii rup tăcerea.

Citeşte mai multe despre ancheta în cazul preotului din Voluntari pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici