Anchetă în cazul unui copil de nouă luni ajuns la spital cu multiple leziuni pe corp

O fetiţă de nouă luni care avea multiple leziuni la cap şi pe corp a ajuns la Spitalul Judeţean din Slobozia şi ulterior la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală, iar Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au început anchete pentru a stabili dacă fetiţa a fost agresată.

172 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul unui copil de nouă luni ajuns la spital cu multiple leziuni pe corp

Anchetă în cazul unui copil de nouă luni ajuns la spital cu multiple leziuni pe corp (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, mama bebeluşului este din localitatea Sălcioara, are 17 ani şi mai are un copil de un an şi 8 luni, trăind cu un tânăr care are şi el, dintr-o relaţie anterioară, alţi doi copii.

Fetiţa de nouă luni, care are şi urme de muşcături la o ureche, a ajuns la Spitalul Judeţean din Slobozia.

"Fetiţa avea multiple traumatisme pe cap şi pe corp, a fost adusă la spitalul din Slobozia, iar ulterior a fost transportată cu o ambulanţă de la noi la Spitalul «Bagdasar Arseni» din Bucureşti. Ea are politraumatisme prin agresiune domestică", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa, Radu Păros.

Mama le-a declarat anchetatorilor că este posibil că vânătăile de pe corpul fetiţei să fi fost provocate de copiii concubinului atunci când s-au jucat cu aceasta.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz şi au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru protecţia Copilului (DGASPC) Ialomiţa.

"În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, iar în urma cercetărilor urmează să se stabilească împrejurările în care acest copil a ajuns să aibă leziunile de pe corp", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Iulia Fecioru.





Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici