Anchetă internă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”: un medic a fost filmat în timp ce opera fără mănuşi

O anchetă internă a fost demarată, vineri, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, după ce un medic a fost filmat în timp ce opera fără mănuşi, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficialii unităţii sanitare.

2851 afișări
Imaginea articolului Anchetă internă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”: un medic a fost filmat în timp ce opera fără mănuşi

Anchetă internă la Sp. „Grigore Alexandrescu”: un medic a fost filmat în timp ce opera fără mănuşi

Ministerul Sănătăţii a anunţat că va trimite Corpul de Control la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Anunţul Ministerului vine imediat după ce în presă au apărut imagini în care un medic din spital operează fără mănuşi, halat, şi cu ceasul la mână. În plus, copilul aflat pe masa de operaţie nu este acoperit cu un câmp operator.

Managerul spitalului a demarat o anchetă internă pentru a verifica ce s-a întâmplat cu exactitate.

Spitalul „Grigore Alexandrescu” este unul dintre cele mai mari spitale de copii din România, unde sunt internaţi anual peste 30.000 de copii din toată ţara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici