Anchetă la Ploieşti, după ce un bărbat a ajuns la spital împuşcat cu un pistol cu bile

Este anchetă la Ploieşti, după ce, luni seara, un bărbat a ajuns la spital, împuşcat în picior cu un pistol cu bile, conflictul dintre el si alte trei persoane pornind de la o datorie pe care victima o avea la agresori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

169 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Ploieşti, după ce un bărbat a ajuns la spital împuşcat cu un pistol cu bile

Anchetă la Ploieşti, după ce un bărbat a ajuns la spital împuşcat cu un pistol cu bile

Surse judiciare au declarat, luni seara, corespondentului MEDIAFAX, că întreg conflictul s-a petrecut între patru bărbaţi, pe stradă, la un magazin de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul dintre bărbaţi fiind împuşcat în picior cu un pistol cu bile.

De asemenea, un alt bărbat, respectiv unul dintre cei trei agresori, a fost rănit când a spart un geam ca să intre peste victimă în magazin.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a afirmat că la Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns două persoane.

“Un bărbat care prezintă plagă prin împuşcare şi care este evaluat de medici, în UPU, iar al doilea bărbat a refuzat să rămână în UPU, familia spunând că îl duce la Bucureşti”, a declarat Puşcariu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, la rândul său, că toate persoanele implicate în scandal au fost identificate.

“Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate. Colegii mei sunt la faţa locului şi fac verificări”, a spus Brezeanu.

În acest caz fiind deschisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici