Anchetă la spital după ce o fetiţă de un an şi jumătate a căzut de la etaj şi a murit

Este anchetă la Spitalul Municipal din Medgidia după ce o fetiţă de un an şi jumătate a căzut, vineri seara, de la etajul patru al imobilului şi a murit. Primele informaţii arată că micuţa a scăpat din braţele mamei, care ieşise cu ea la un geam, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2340 afișări
Imaginea articolului Anchetă la spital după ce o fetiţă de un an şi jumătate a căzut de la etaj şi a murit

Anchetă la spital după ce o fetiţă de un an şi jumătate a căzut de la etaj şi a murit

Fetiţa a fost dusă la unitatea medicală vineri, după prânz, pentru că se simţea rău şi a fost internată împreună cu mama sa, în secţia de Pediatrie, aflată la etajul patru al clădirii.

În jurul orei 17.00, mama a ieşit cu micuţa pe hol şi a mers către un geam, sprijinind-o de pervaz, moment în care copila s-ar fi zbătut şi a căzut pe geam.

Cadrele medicale au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viaţa, efectuând manevrele de resuscitare, dar după mai bine de jumătate de oră de eforturi au trebuit să constate decesul.

Pentru a primi cele mai bune îngrijiri medicale, a fost solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD pentru a prelua fetiţa şi a o transporta la Spitalul Judeţean Constanţa, în cazul în care această ar fi fost reanimată.

Medicii de la Medgidia au fost nevoiţi să intervină şi în ajutorul mamei copilei, care a leşinat de mai multe ori după producerea incidentului.

Cazul este cercetat de poliţiştii din Medgidia, sub coordonarea unui procuror, incidentul fiind investigat şi la nivelul unităţii sanitare. Conducerea unităţii medicale încearcă să stabilească dacă s-au înregistrat încălcări ale regulamentelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici