Anchetă la Spitalul Judeţean din Sibiu: un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a demarat cercetări prin Comisia de Etică după ce un chirurg din compartimentul de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a fost acuzat de mai mulţi colegi că vine băut la spital şi aşa îşi tratează şi pacienţii.

Urmărește
232 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul Judeţean din Sibiu: un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Medicii care îl reclamă pe doctorul Iulian Făgeţan au depus o sesizare la conducerea spitalului, în care acuză că acesta vine băut la serviciu şi tot aşa îşi tratează şi pacienţii.

Medicul chirurg conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va efectua o cercetare administrativă prin comisia de etică, în această speţă. În urma rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest sens”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu s-a autosesizat în acest sens şi a demarat verificări.

„În urma informaţiilor din social-media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienţii sub influenţa băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat şi, prin Serviciul de Inspecţie Sanitară a declanşat un control, aflat momentan în desfăşurare”, informează DSP Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici