Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia

Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia împreună cu soţia sa, Gabriela, după ce asupra cadavrului au fost găsite actele de proprietate ale locuinţei, precum şi suma de aproximativ 6.000 de lei.

125 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia

Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia (Imagine: IPJ COnstanta)

"Asupra cadavrului au fost găsite actele de proprietate ale garsonierei din Feteşti în care locuiau cei doi, precum şi aproximativ 6.000 de lei. Probabil intenţiona să vândă garsoniera, iar banii reprezentau un avans. Altfel nu înţelegem de ce ar fi umblat cu actele de proprietate asupra lui", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, care a precizat că această supoziţie va fi verificată de anchetatori.

Asupra tânărului au mai fost găsite un set de chei, portofelul în care avea actele personale şi ale maşinii, precum şi telefonul mobil.

Trupului lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care se presupune că s-a sinucis după ce şi-a omorât soţia, în 3 ianuarie, înecând-o în apele Canalului Dănăre - Marea Neagră, a fost descoperit, vineri dimineaţă, în acelaşi loc în care a fost găsit şi corpul Gabrielei Mitu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici