Anchete în cazul unei femei care îşi racola clienţi pentru relaţii sexuale în prezenţa copilului ei

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău s-a autosesizat după ce pe internet a fost postat un filmuleţ în care o femeie cu un copil de mână încearcă să-şi racoleze clienţi pentru a întreţine relaţii sexuale, negociind tarifele.

267 afișări
Imaginea articolului Anchete în cazul unei femei care îşi racola clienţi pentru relaţii sexuale în prezenţa copilului ei

Anchete în cazul unei femei care îşi racola clienţi pentru relaţii sexuale în prezenţa copilului ei

Directorul DGASPC Buzău, Alina Bădulescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost formulată o solicitare către Poliţia Buzău pentru a o identifica pe tânăra care apare în filmare, oferindu-se să întreţină relaţii sexuale, sub ochii copilului său, care are în jur de patru-cinci ani.

Potrivit sursei citate, după identificarea femeii se va dispune o anchetă la finalul căreia tânăra, care susţine că mai are acasă un copil, ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti.

Filmarea postată pe internet, în urma căreia DGASPC s-a autosesizat şi a cerut Poliţiei sprijinul, a fost realizată de către şoferul unui tir care se îndrepta dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat. Pe DN 2 (E 85), la Poşta Cîlnău, şoferul a văzut-o pe femeie pe marginea drumului, aceasta ţinând de mână un copil. Bărbatul a oprit, iar femeia, odată urcată în maşină, a încearcat să îl determine să întreţină relaţii sexuale contra cost.

"Facem şi noi ceva?", îl întreabă femeia pe şofer, de faţă cu copilul. "Păi cum, de faţă cu copilul?", întreabă bărbatul. "Dar ce are? Stă şi se uită la noi, se uită şi el pe geam, ce are?", răspunde tânăra.

Bărbatul se miră pe tot parcursul drumului, după care întreabă: "Păi şi cine te ia, cu copilul de faţă? Cât ceri?". "Cine vrea normal, cinci sute de mii", răspunde femeie.

Ulterior, şoferul îi spune femeii că nu are de gând să întreţină relaţii sexuale cu ea, iar aceasta coboară din maşină la Râmnicu Sărat.

"Mă gândeam că trebuie să fac ceva. Aşa ceva nu este posibil. Ori sun la 112, dar e posibil să dispară până ajunge cineva la ea, ori o duc direct la Poliţie, dar e posibil să intru într-un mare rahat. Am preferat varianta a treia", scrie la finalul filmuleţului şoferul care a postat pe internet imaginile cu femeia care, sub ochii copilului său, îşi racolează clienţi pentru relaţii sexuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici