Anchor Grup SA: Reprezentanţii firmei de pază au acţionat conform procedurilor

Proprietarul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România consideră că poliţia şi reprezentanţii firmei de pază care asigură securitatea în centrul comercial "au dat dovadă de profesionalism", cei din urmă "respectând procedurile, a declarat, luni, Marilena Brînzan, public relations manager.

133 afișări
Imaginea articolului Anchor Grup SA: Reprezentanţii firmei de pază au acţionat conform procedurilor

Anchor Grup SA: Reprezentanţii firmei de pază au acţionat conform procedurilor (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul incidentului de sâmbătă, atât compania ce asigură securitatea şi paza centrului comercial, cât şi poliţia au dat dovadă de profesionalism. Ceea ce trebuie să reţină oamenii este că mall-ul este un un loc deschis publicului larg şi este un loc sigur, astfel de incidente fiind izolate", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanta Anchor Grup SA, Marilena Brînzan.

Aceasta a adăugat că incidentul de sâmbătă, din Plaza România, a fost rezolvat în mai puţin de cinci minute de către reprezentanţii firmei de pază, "care au acţionat conform procedurilor".

Brânzan a susţinut că un incident similar a avut loc anul trecut, iar prima măsura luată de către managementul mall-ului a fost schimbarea firmei de pază.

Dosarul privindu-l pe Eugen Preda urmează să se judece, luni, tot la Judecătoria Sectorului 6.

Adrian Preda, fratele lui Eugen Preda, a susţinut, luni, că incidentul de la Plaza România este o înscenare şi că totul a început din cauza disputei referitoare la paza Cazinoului de la Plaza.

Astfel, BGS ar fi dorit să asigure paza Cazinoului, care în prezent, este asigurată de cunoscuţi ai lui Eugen Preda, dar nu a reuşit să obţină contractul, a susţinut Adrian Preda.

De asemenea, acesta a subliniat că, la momentul sosirii lui Eugen Preda şi a prietenilor săi, la Plaza România, Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă se afla la faţa locului.

În cazul celorlaţi trei, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa a decis, duminică, cercetarea în libertate.

Citeşte şi:

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Cazul Plaza România: Decizia pentru Preda, aşteptată luni

Anchetă ministerială la Dinamo Braşov în urma incidentului de la Plaza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici