Andreea Marin: "Un tânăr deznădăjduit ameninţă că astăzi, de ziua sa, se va sinucide"

"Vă rog sa scrieţi la subiect "Urgent! Caz suicid" - acesta este mesajul prin care, în această dimineaţă, Andreea Marin încearcă să dea de urma celui care are drept avatar pe Facebook Dylan Dylan şi ameninţă cu sinuciderea.

3126 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin: "Un tânăr deznădăjduit ameninţă că astăzi, de ziua sa, se va sinucide"

Andreea Marin: "Un tânăr deznădăjduit ameninţă că astăzi, de ziua sa, se va sinucide"

Primit ieri, mesajul a fost citit în această dimineaţă de către Andreea Marin. Pe Facebook, Andreea Marin îndeamnă la identificarea urgentă a lui Dylan Dylan şi, totodată, a anunţat Poliţiei Sectorului 2 postarea de pe Facebook

Iată mesajul postat de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook:

"APEL URGENT!!! Buna dimineata, am primit ieri si am citit in aceasta dimineata mesajul de mai jos scris de detinatorul contului de facebook Dylan Dylan, in care se pare ca un tanar deznadajduit ameninta ca astazi, de ziua sa, se va sinucide.

Exista doua posibilitati: mesajul poate fi adevarat sau nu. Am decis sa nu trec mai departe cu indiferenta odata ce am citit acest mesaj ( avand mii de mesaje, nu intotdeauna reusesc sa le vad, din pacate), am hotarat asadar sa fac tot ce imi sta in putere sa evit un deznodamant tragic, caci zilnic astfel de intamplari chiar sunt duse la capat, mai cu seama printre adolescentii insingurati sau provenind din familii care nu le cunosc dramele interioare. Analizand contul de facebook, am vazut ca aceasta persoana scrie de multa vreme trist si cu ideea de sinucidere, isi cere iertare catre cei pe care poate i-a suparat si ii iarta pe cei ce i-au adus tristete, iar astazi dimineata scrie clar ca in aceasta seara se va sinucide si mama sa nu stie ce are de gand sa faca.

Intrucat nu exista poze cu persoana in cauza, nici date concrete de identificare, nu poate fi contactata, dar in urma unei investigatii amanuntite URGENTE, pentru ca timpul se scurge cu rapiditate, poate fi salvata o viata. De exemplu, poate fi un prim indiciu o fotografie facuta de la geamul unui bloc, cel mai probabil locuinta persoanei, care arata imprejurimile si cerul cu nori, din nou cu o sugestie in text legata de sinucidere, dar important este ca astfel poate fi facuta localizarea. Cu cateva zile in urma, persoana dadea share unei postari a Stirilor ProTV despre sinuciderea unui DJ care si-a anuntat pe facebook intentia, se pare ca astfel ideea a incoltit in mintea sa.

Am facut deja sesizarea la Sectia 2 de Politie Bucuresti, unde am comunicat direct cu domnul subinspector Mihai Radoi si cu doamna agent sef adjunct Gabriela Buleandra, domnia sa mi-a dat un numar de telefon si un mail la care puteti trimite orice indiciu care ar putea ajuta la gasirea si salvarea persoanei cu tentativa de suicid: 021/2229601 sau 021/3153534 cu interior 27820, email sectia2@b.politiaromana.ro , va rog sa scrieti la subiect "Urgent! Caz suicid" . Fac apel la colegii din presa si televiziuni sa ajute prin mijloace jurnalistice ce pot duce la identificare. Puteti trimite eventuale indicii si aici, dar vor exista ore in care nu voi putea urmari contul de facebook si fiecare clipa poate fi importanta pentru salvarea unei vieti. Va multumesc! Pretuiti viata!"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici