Andrei Bodean, şeful DNA Constanţa, chemat la Secţia specială pentru a fi audiat ca suspect într-un dosar

Procurorul-şef al DNA Constanţa, Andrei Bodean, a fost citat luni, la ora 13:00, la sediul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru a fi audiat într-un dosar în care are calitatea de suspect, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

1516 afișări
Imaginea articolului Andrei Bodean, şeful DNA Constanţa, chemat la Secţia specială pentru a fi audiat ca suspect într-un dosar

Andrei Bodean, şeful DNA Constanţa, chemat la Secţia specială pentru a fi audiat ca suspect

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că şeful DNA Constanţa, Andrei Bodean, a fost chemat de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru a fi audiat în calitate de suspect. Dosarul în care este vizat procurorul este deschis la sesizarea avocatului Sorin Calaigii, care îl acuză că ar fi falsificat probe în cauza prin care cel din urmă a fost trimis în judecată.

De altfel, Andrei Bodean a formulat, în 2017, o cerere de apărare a reputaţiei profesionale privind unele afirmaţii dintr-un articol de presă, unde scria că magistratul şi-ar fi îndeplinit atribuţiile cu rea credinţă privind urmărirea penală ce-l privea pe avocatul Sorin Calaigii, ulterior condamnat la închisoare cu executare pentru corupţie. CSM a admis cererea lui Andrei Bodean.

Tot Bodean este şi cel care l-a trimis în judecată pe fostul edil Radu Mazăre şi l-a anchetat şi pe Nicuşor Constantinescu.

Andrei Bodean a candidat şi pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie - structura centrală.

 

Taguri:
procuror,
siij,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici