Angajat al Primăriei Târgu Mureş, reţinut după ce ar fi violat trei adolescente

Un bărbat de 55 de ani, despre care surse judiciare afirmă că este angajat al Primăriei Târgu Mureş, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a violat trei fete cu vârste între 13 şi 15 ani.

314 afișări
Imaginea articolului Angajat al Primăriei Târgu Mureş, reţinut după ce ar fi violat trei adolescente

Angajat al Primăriei Târgu Mureş, reţinut după ce ar fi violat trei adolescente (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Mureş, ofiţerii de investigaţii criminale au reţinut, marţi, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Târgu Mureş, suspectat de săvârşirea mai multor fapte de abuz sexual asupra unor minore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, Livia Popa, a precizat că este vorba de violuri săvârşite asupra a trei minore, în decursul anului trecut.

"Victimele sunt trei minore, cu vârste între 13 şi 15 ani, abuzurile sexuale asupra acestora având loc în decursul anului 2011. În cadrul activităţilor investigative, au fost făcute şi două percheziţii, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru viol în formă continuată, urmând ca în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.) să fie prezentat Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă", a declarat Popa.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este angajat al Primăriei Târgu Mureş, ca magazioner în Cetatea Medievală din municipiu, administrată de instituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici