Angajată CEC din judeţul Arad, acuzată că a furat din conturile clienţilor

Angajata unei agenţii CEC din judeţul Arad este acuzată de mai mulţi clienţi ai unităţii bancare că le-a furat din conturi bani, cercetările preliminare arătând că femeia a reuşit să delapideze aproximativ 300.000 de lei noi, majoritatea păgubiţilor fiind bătrâni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări
Imaginea articolului Angajată CEC din judeţul Arad, acuzată că a furat din conturile clienţilor

Angajată CEC din judeţul Arad, acuzată că a furat 300.000 de lei din conturile clienţilor

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, angajata din localitatea Hălmagiu a extras bani din conturile a zeci de clienţi, falsificând semnăturile acestora sau prin omiterea eliberării de chitanţe pentru banii depuşi de localnici.

De asemenea, ea este suspectată că a desfăcut plicurile în care se aflau cardurile unor clienţi pentru a afla codurile PIN ale acestora şi a extras astfel sume importante de bani din conturile lor. Unul dintre clineţi a acuzat că, în numai două săptămâni, i-au rămas în cont doar 2.700 de lei din cei 40.000 pe care-i avea.

Agenţia CEC Hălmagiu este singura bancă din localitate, iar majoritatea localnicilor îşi depun banii aici. Acuzata are 43 de ani şi este singura angajată a filialei. O parte dintre localnicii păgubiţi au depus plângeri împotriva ei atât la conducerea CEC Arad, cât şi la Poliţie, o anchetă fiind în derulare în acest caz. Angajata este acuzată de delapidare.

Conducerea sucursalei CEC Arad nu a putut fi contactată pentru a comenta incidentul. Totuşi, localnicii păgubiţi au primit scrisori cu scuze de la sucursala CEC Arad, prin care sunt asiguraţi că li se vor restitui banii pierduţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici