Angajată Metrorex, confirmată cu Covid-19. Colegii femeii intră în izolare

  • O angajată Metrorex, ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, a fost testată pozitiv la coronavirus, transmite compania de transport
  • Femeia de 40 de ani se află în concediu din 14 aprilie
  • Aceasta nu a intrat în contact cu niciun călător
1243 afișări
Imaginea articolului Angajată Metrorex, confirmată cu Covid-19. Colegii femeii intră în izolare

Angajată a Metrorex, confirmată cu COVID-19

Angajata Metrorex a făcut boala, după ce şi soţul ei a fost testat şi confirmat anterior bolnav.

„Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de miercuri, aceasta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testată şi confirmată pozitiv. Precizăm că începând cu data de 14 aprilie, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă”, potrivit comunicatului Metrorex.

Colegii femeii, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este dezinfectat.

Metrorex spune că a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici