Angajata unei case de pariuri din Giurgiu, atacată cu cuţitul de către un bărbat beat

Un bărbat înarmat cu un cuţit a pătruns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta unei case de pariuri din Giurgiu, unde a agresat o angajată, căreia i-a rupt hainele şi a încercat să o lege, atacatorul fiind însă imobilizat de agenţii de pază pe care femeia apucase să îi cheme în ajutor.

102 afișări
Imaginea articolului Angajata unei case de pariuri din Giurgiu, atacată cu cuţitul de către un bărbat beat

Angajata unei case de pariuri din Giurgiu, atacată cu cuţitul de către un bărbat beat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, angajata casei de pariuri a reuşit, la scurt timp de la pătrunderea în sediu a atacatorului, să apese butonul de panică.

Astfel, la faţa locului au ajuns reprezentanţii firmei de pază şi protecţie cu care unitatea are contract. La sosirea acestora, angajata casei de pariuri era întinsă pe jos, cu hainele sfâşiate, iar agresorul se afla deasupra ei, încercând să îi lege mâinile la spate.

Bărbatul, care era beat, a încercat să-i atace pe cu cuţitul pe agenţii de pază, după care a reuşit să fugă.

În urma incidentului angajata casei de pariuri a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Giurgiu.

Anchetatorii spun că atacatorul, care nu a reuşit să fure niciun ban din casa de pariuri, nu avea faţa acoperită, astfel că va putea fi identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici