Angajaţi de la trei spitale din Mureş şi Harghita, vizaţi de percheziţii

Poliţiştii efectuează, sâmbătă, şapte percheziţii, în judeţele Harghita şi Mureş, într-un dosar penal în care sunt vizate trei spitale şi angajaţi ai acestora. Cercetările se fac pentru fals intelectual, constituire de grup infracţional organizat şi înşelăciune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

427 afișări
Imaginea articolului Angajaţi de la trei spitale din Mureş şi Harghita, vizaţi de percheziţii

Angajaţi de la trei spitale din Mureş şi Harghita, vizaţi de percheziţii

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest dosar sunt vizaţi angajaţi ai trei spitale, iar percheziţiile domiciliare se desfăşoară pe raza judeţelor Mureş şi Harghita.

”Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Harghita efectuează şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Harghita şi Mureş, în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, fals intelectual şi înşelăciune. În cauză sunt vizate trei spitale”, a spus Gheorghe Filip.

Primele informaţii arată că în cauză sunt vizate inclusiv cadre medicale.

La acţiune participă circa 70 de poliţişti, inclusiv din cadrul BCCO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici