Angajaţi MAI şi MApN, deferiţi justiţiei de DIICOT pentru contrabandă cu ţigări

Procurorii DIICOT au trimis în judecată 24 de persoane, între care angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor şi ai Ministerului Apărării Naţionale, pentru contrabandă cu ţigări, aduse din Republica Moldova, statul român fiind păgubit cu 3,3 milioane de lei.

1065 afișări
Imaginea articolului Angajaţi MAI şi MApN, deferiţi justiţiei de DIICOT pentru contrabandă cu ţigări

Angajaţi MAI şi MApN, deferiţi justiţiei de DIICOT pentru contrabandă cu ţigări (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organiyată şi Terorism (DIICOT)- Biroul Teritorial Brăila au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 24 de inculpati, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire sau aderare la un grup infracţionl organizat şi contrabandă.

În perioada 2010 - ianuarie 2012, membrii grupului - cetăţeni români şi moldoveni (inclusiv angajaţi ai MAI şi MApN ), au introdus pe teritoriul României, în mod repetat, prin Punctul de Control şi Trecere a Frontierei Galaţi Rutier - Giurgiuleşti sau peste râul Prut, diferite cantităţi de ţigări din Moldova, prejudiciul fiind de 3,325 milioane lei.

Cauza a fost timisă Tribunalului Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici