Angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, a doua zi de proteste spontane

Angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură continuă seria protestelor spontane. Ei cer reîncadrarea corectă pe grila de salarizare, aşa cum prevede Legea 153/2017, ţinându-se cont că APIA funcţionează în baza unei legi, 1/2004, cu acelaşi obiect de activitate.

289 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, a doua zi de proteste spontane

Blocul Naţional Sindical informează prin afiliatul său, Federaţia Agrostar, că angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, din toate colţurile ţării, continuă seria protestelor spontane.

„Acestea nu se vor opri până când problema salariaţilor nu se va rezolva: reîncadrarea corectă pe grila de salarizare, aşa cum prevede Legea 153/2017, ţinându-se cont că APIA este singura instituţie care funcţionează în baza unei legi, 1/2004, cu acelaşi obiect de activitate”, anunţă BNS.

Potrivit sursei citate, până în acest moment, angajaţii APIA nu au primit nicio reacţie pentru detensionarea acestei situaţii şi pentru rezolvarea cerinţei solicitate, „drept pentru care protestele acestora, de la nivelul întregii ţări, vor continua”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici