Angajaţii grădinii zoologice din Harkov care au rămas să hrănească animalele au fost găsiţi morţi

Doi angajaţi ai unei grădini zoologice din Harkov care au rămas în urmă pentru a avea grijă de animale în timpul bombardamentelor intense ale forţelor ruseşti au fost găsiţi morţi, au anunţat reprezentanţii parcului zoo într-un comunicat.

2538 afișări
Imaginea articolului Angajaţii grădinii zoologice din Harkov care au rămas să hrănească animalele au fost găsiţi morţi

Grădina zoologică Feldman Ecopark a declarat că angajaţii au fost împuşcaţi mortal de soldaţii ruşi. Momentul nu este clar, dar cei doi au dispărut în martie, anunţă Sky News.

Ei au fost găsiţi baricadaţi într-o cameră, a precizat grădina zoologică.

Cele mai multe animale, inclusiv ponei şi lei, au fost evacuate din parc.

Parcul a fost afectat de bombardamente, o pereche de bizoni fiind ucisă şi lăsând în urmă un pui de 10 luni.

Harkov se află în nord-estul Ucrainei, iar bombardamentele Rusiei continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici