Angajatul unei şcoli din Bârlad, găsit mort într-un atelier al unităţii de învăţământ

Angajatul unei şcoli din municipiul Bârlad, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort de către un coleg de serviciu într-unul din atelierele unităţii de învăţământ, poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului de Muncă Vaslui declanşând anchete în acest caz.

149 afișări
Imaginea articolului Angajatul unei şcoli din Bârlad, găsit mort într-un atelier al unităţii de învăţământ

Angajatul unei şcoli din Bârlad, găsit mort într-un atelier al unităţii de învăţământ

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul de 55 de ani, angajat pe postul de fochist la Liceul Tehnologic "Petru Rareş”, a fost găsit pe un fotoliu din incinta unui atelier al unităţii de învăţământ, în momentul în care unul dintre colegii săi a venit la serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bârlădeanul fusese văzut ultima dată în viaţă cu o seară înainte, după ce îşi terminase programul şi urma să plece acasă.

"La sesizarea reprezentanţilor şcolii, s-a declanşat o anchetă în acest caz pentru a se stabili cauza decesului. În acest sens, s-a dispus efectuarea autopsiei de către medicii legişti, la o primă examinare a cadavrului nefiind descoperite urme de violenţă”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Mihaela Ştraub.

Pe lângă ancheta Poliţiei, angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au început o serie de cercetări în acest caz pentru a vedea dacă este vorba despre un accident de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici