ANL a finalizat 192 de apartamente în luna octombrie

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a recepţionat în luna octombrie 192 de apartamente pentru tineri, destinate închirierii, în judeţele Argeş, Călăraşi, Gorj, Satu Mare şi Timiş, anunţat miercuri instituţia.

5 afișări
Imaginea articolului ANL a finalizat 192 de apartamente în luna octombrie

ANL a finalizat 192 de apartamente în luna octombrie

Cele mai multe locuinţe au fost recepţionate în Timişoara, judeţul Timiş, unde au fost finalizate 68 de apartamente pentru medicii rezidenţi, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de ANL.

Celelalte locuinţe au fost construite în localităţile Turţ (judeţul Satu Mare) - 40 de unităţi, Rovinari (judeţul Gorj) - 39 apartamente, Câmpulung Muscel (judeţul Argeş) - 25 de unităţi, precum şi în Călăraşi, unde agenţia a recepţionat 20 de locuinţe.

Programul ANL se adresează tinerilor care nu îşi permit să cumpere un apartament sau să închirieze o locuinţă de pe piaţa liberă. Blocurile au trei sau patru etaje şi sunt împarţite în garsoniere şi apartamente, cu două sau trei camere.

ANL a recepţionat în acest an circa 1.300 de apartamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici