ANM: Cod GALBEN de ceaţă în Capitală şi alte 23 de judeţe din ţară. Traficul se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri judeţene

Avertizarea cod galben de ceaţă a fost extinsă pentru Bucureşti şi alte patru judeţe. La această oră, 23 de judeţe sunt sub cod galben de ceaţă, fiind afectat şi traficul pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti- Dor Mărunt, dar şi pe mai multe drumuri judeţene.

340 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod GALBEN de ceaţă în Capitală şi alte 23 de judeţe din ţară. Traficul se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri judeţene

ANM: Cod GALBEN de ceaţă în 19 judeţe din ţară. Trafic se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri judeţene

UPDATE Cod galben de ceaţă extins pentru Bucureşti şi alte patru judeţe

Avertizarea cod galben de ceaţă a fost extinsă pentru Bucureşti şi alte patru judeţe. La această oră, 23 de judeţe sunt sub cod galben de ceaţă, fiind afectat şi traficul pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti- Dor Mărunt, dar şi pe mai multe drumuri judeţene.

ANM a emis cod galben de ceaţă şi pentru Bucureşti, anunţând de asemenea şi burniţă. Ceaţa determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, cu precădere în zonele periferice ale Capitalei.

Avertizarea expită la ora 9.00.

Totodată, sub avertizare cod galben de ceaţă se află şi localităţi din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba şi Covasna până la ora 10.00.

Celelalte judeţe vizate de avertizări sunt Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi până la ora 9.00, respectiv până la ora 10.00 Constanţa, Tulcea, Harghita, Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate scăzută, pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti- Dor Mărunt, dar şi pe mai multe drumuri din judeţele Brăila, Buzău, Botoşani, Constanţa, Covasna, Harghita, Vrancea şi Suceava.

Taguri:
avertizare,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici