ANM: Vremea se răceşte. Diferenţe de peste 10 grade între Nordul şi Sudul ţării, în weekend

Vremea se răceşte, sâmbătă, în jumătatea de Nord a ţării, în timp ce în Sud va fi o vreme de vară, cu 32 de grade Celsius în zona Olteniei, spun meteorologii, care anunţă că, de duminică, vremea se răceşte şi în Sud, iar în Capitală, temperaturile scad de la 30 de grade sâmbătă, la 25, duminică.

1372 afișări
Imaginea articolului ANM: Vremea se răceşte. Diferenţe de peste 10 grade între Nordul şi Sudul ţării, în weekend

ANM: Vremea se răceşte. Diferenţe de peste 10 grade între Nordul şi Sudul ţării, în weekend

„Sâmbătă, vremea se răceşte în jumătatea de Nord a ţării, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în timp ce în rest, în continuare o să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază şi în prima parte a nopţii, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaţilor Orientali, dar şi în Moldova, Maramureş, Crişana, Transilvania şi în a doua parte a intervalului posibil să avem şi în Muntenia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologului, sâmbătă, maximele vor fi de 19 grade în Nordul Moldovei şi 32 de grade în Sudul Olteniei.

Duminică, răcirea se va simţi şi în jumătate de Sud a teritoriului, cu maxime între 20 şi 30 de grade.

„În Capitală, sâmbătă este vreme caldă, cu 30 de grade, iar duminică se răceşte, se ajunge la 25 de grade, cu cer variabil şi moderat”, a mai precizat Mitela Polifronie.

Taguri:
anm,
meteo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici