ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.999

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a pus la dispoziţie pasagerilor curselor aeriene un număr de telefon gratuit, 0800.080.999, având în vedere situaţia creată de perturbarea traficului aerian în perioada 15-20 aprilie.

40 afișări
Imaginea articolului ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.999

ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.999 (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

ANPC asigură toţi pasagerii că în România, la fel ca în celelalte state membre ale Uniunii Europene, drepturile lor se aplică în continuare fără excepţii, se arată într-un comunicat al Autorităţii.

Consumatorii au la dispoziţie numărul de telefon al ANPC, info consumator: 0800.080.999 - număr cu apelare gratuită din reţeaua Romtelecom.

Reprezentanţii ANPC informează, astfel, consumatorii despre MEMO-ul 10/131 privind Transportul aerian, norul de cenuşă vulcanică şi drepturile pasagerilor din UE.

Un al doilea nor de cenuşă vulcanică a intrat în România miercuri dimineaţa, la ora 9.00, dar la o altitudine care nu creează probleme deosebite şi nici nu afectează calitatea aerului, fără a exista depuneri de cenuşă la sol, astfel că traficul aerian se desfăşoară în prezent fără restricţii.

Evoluţia situaţiei provocată de erupţia vulcanului din Islanda a fost analizată şi prezentată de către membrii Guvernului la începutul şedinţei de miercuri a Cabinetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici