Antreprenorii din HoReCa abia aşteaptă să se vaccineze

  • Dragoş Dumitrescu, antreprenor HoReCa, spune că le va impune şi angajaţilor să se vaccineze.
  • Industria HoReCa a scăzut cu peste 80% în 2020.
478 afișări
Imaginea articolului Antreprenorii din HoReCa abia aşteaptă să se vaccineze

Antreprenorii din HoReCa abia aşteaptă să se vaccineze

Sunt antreprenori care abia aşteaptă să se vaccineze, mai ales din categoria HoReCa, pentru că vaccinul vine ca o gură de oxigen pentru afacerile lor. Este şi cazul lui Dragoş Dumitrescu, care are mai multe business-uri în această industrie.
 
„O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienţii, până la urmă punem în pericol şi viaţa altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă, cred eu, pentru că va avea curaj mai mare”, a declarat Dragoş Dumitrescu, antreprenor HoReCa.
 
Ana Maria este ospătar şi abia aşeaptă să se vaccineze. Spune că îi va încuraja pe toţi cei dragi din jurul ei să aibă încredere în ştiinţă. Iar la muncă, nu ia în calcul ideea de colegi nevaccinaţi. 
 
„Din păcate pentru colegii care nu vor dori să se vaccineze sau pentru viitorii angajaţi ai firmei, avem o veste destul de tristă. Nu vom accepta angajaţi nevaccinaţi la locul de muncă”, a spus Ana Maria Brăţaru, ospătar.
 
Din cauza pandemiei de COVID-19, cifra de afaceri a HoReCa a scăzut cu aproape 80%. Industria restaurantelor pierde 1 mld. euro din încasări, pe fondul crizei sanitare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici