Anunţ de la STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi, disponibile de miercuri

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că de miercuri vor fi puse la dispoziţia elevilor şi studenţilor abonamente metropolitane anuale.

1074 afișări
Imaginea articolului Anunţ de la STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi, disponibile de miercuri

Anunţ de la STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi, disponibile de miercuri

STB pune, de miercuri, la dispoziţia elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenţilor abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

De reducerea cu 50% a preţului abonamentelor beneficiază studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

De miercuri, aceştia pot achiziţiona de la centrele de emitere şi reîncărcare STB abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici