Apariţie inedită. Un turist echipat pelerină şi joben voia să ajungă la Vârful Omu

Un bărbat acoperit cu mantie, echipat cu un troler, joben şi o umbrelă a încercat, de Ziua Sfinxului, să ajungă la Vârful Omu.

986 afișări
Imaginea articolului Apariţie inedită. Un turist echipat pelerină şi joben voia să ajungă la Vârful Omu

Sursa foto: Salvamont Buşteni

Un turist echipat "foarte bine" intenţiona să ajungă la Vf. Omu, anunţă salvamontiştii: 

„Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligaţi să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui şi l-am îndrumat către telecabină. Se pare că Sfinx-ul de ziua lui, atrage o <paletă foarte largă> de turişti. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă”, au postat salvamontiştii.

„Ăştia care pleacă la munte îmbrăcaţi ca la piaţă, ar trebui lăsaţi acolo”, „Dracula în vacanţă”, „Dragul de el, a rămas pe aici de la Halloween” sau „Ce amendă îşi merită ăsta!” sunt doar câteva dintre comentarii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici