Apel fals la 112: Un tânăr a sunat la urgenţe şi a anunţat că a fost răpit. Unde l-au găsit poliţiştii

Un tânăr în vârstă de 15 ani a sunat, duminică dimineaţă, la 112 şi a anunţat că a fost răpit şi este închis într-o casă, poliţiştii găsindu-l pe acesta, patru ore mai târziu, plimbându-se cu prietenii, anunţă Poliţia Capitalei. Părinţii minorului vor fi amendaţi.

1254 afișări
Imaginea articolului Apel fals la 112: Un tânăr a sunat la urgenţe şi a anunţat că a fost răpit. Unde l-au găsit poliţiştii

Apel fals la 112: Un tânăr a sunat la urgenţe şi a anunţat că a fost răpit. Unde l-au găsit poliţiştii

Duminică dimineaţă, în jurul orei 08.30, un băiat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost răpit şi este închis într-o casă.

"Imediat, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 şi ai secţiilor 17, 18, 19 şi 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost demarate şi verificările de ordin tehnic.Toate forţele implicate, în mai puţin de 4 ore l-au depistat pe minor. Acesta, un băiat de 15 ani, se plimba împreună cu mai mulţi prieteni. A fost condus la secţia de poliţie, unde au sunt prezenţi şi părinţii săi", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În căutarea tânărului au fost implicaţi nu mai puţin de 26 de poliţişti, în sprijinul lor venind şi 38 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Conform prevederilor legale, părinţii minorului vor fi sancţionaţi contravenţional.

"Facem un apel şi în acelaşi timp vrem să atragem atenţia ca aceste jocuri ii costă pe părinţi şi duc inevitabil la întârzieri în soluţionarea celorlalte cazuri anunţate", transmite Poliţia Capitalei.

Taguri:
copil,
112,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici