Aproape 37% din candidaţii la titularizare în Bucureşti au promovat, înainte de contestaţii

Aproape 37 la sută, respectiv 817 candidaţi dintre cei 2.210 prezenţi la concursul de titularizare au fost declaraţi admişi, înainte de contestaţii, obţinând medii peste 7, a declarat, luni, Maria Măntăluţă, inspector general adjunct la ISMB.

5 afișări
Imaginea articolului Aproape 37% din candidaţii la titularizare în Bucureşti au promovat, înainte de contestaţii

Aproape 37 la sută din candidaţii la titularizare în Bucureşti au promovat, înainte de contestaţii

La concursul de titularizare au fost înscrişi 3207 candidaţi. Dintre aceştia au participat la concurs 2.210, cinci candidaţi (0,23 la sută) au fost eliminaţi, 418 (18,91 au obţinut medii sub cinci, 975 (43,89 la sută ) între 5 şi 6,99, 817 (36,97 la sută) au medii peste şapte, dică au promovat concursul de titularizare.

Candidaţii care au promovat concursul dar nu vor avea post vor avea prioritate la suplinire pentru anul şcolar 2007-2008. Concursul nu este valabil pentru anul şcolar 2008-2009, astfel că acei candidaţi care au promovat titularizarea în iulie 2007, dar nu au găsit post vor fi obligaţi să susţină un nou concurs de titularizare anul viitor, a explicat inspectorul general adjunct.

Cei mai mulţi candidaţi cu medii peste şapte, respectiv 130 sunt la disciplina limba şi literatura română şi metodica predării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii Alţi 100 de candidaţi au obţinut medii peste 7 la limba şi literatura română şi metodica predării limbii şi literaturii române; institutori/învăţători. Un număr de 68 candidaţi au promovat concursul la disciplina limba română, 60 - limba şi literatura engleză, 54- matematică, 43- istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici