Aproape 60 de curse întârziate joi pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti

Aproape 60 de curse au avut întârzieri, joi, pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, cumulând în total 4.377 de minute.

522 afișări
Imaginea articolului Aproape 60 de curse întârziate joi pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti

Aproape 60 de curse întârziate joi pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti SA (CNAB) informează că joi, în intervalul orar 0:00 – 15:00, s-au înregistrat pe aeroportul „Henri Coandă” 56 curse întârziate (sosiri+plecări), cu un total cumulat de 4377 minute.

Dintre acestea, în 20 de cazuri, cauza întârzierii a fost rotaţia aeronavei sau a echipajului, alte cauze fiind restricţiile pe rută, facilităţile de aeroport, lipsa echipajului, încărcarea/descărcarea obiectelor voluminoase sau defecţiuni ale aeronavei.

Numărul întârzierilor corespunde în mare măsură cotei de piaţă a companiilor aeriene, astfel încât cele mai multe s-au înregistrat la Wizzair (19, totalizând 1334 minute), TAROM (9 / 570 minute), Ryanair (6 / 725 minute).

Şase curse au fost anulate de către companiile aeriene, respectiv 4 curse Wizzair şi două Eurowings.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici