Aproape 70 de minori dispăruţi, găsiţi de poliţişti în ultima săptămână

Aproape 70 de minori dispăruţi au fost găsiţi de poliţişti în perioada 11 - 17 aprilie, fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori, informează Poliţia Română.

120 afișări
Imaginea articolului Aproape 70 de minori dispăruţi, găsiţi de poliţişti în ultima săptămână

Aproape 70 de minori dispăruţi, găsiţi de poliţişti în ultima săptămână (Imagine: Shutterstock)

În perioada menţionată, 182 de persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată sau care erau dispărute au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române.

Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au găsit, în perioada 11 - 17 aprilie, 106 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 69 de minori. Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 76 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 63 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a şapte persoane erau emise mandate europene de arestare, iar pe numele unei persoane fusese emisă o sentinţă penală de internare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici