Aproximativ 100 de oameni, la un marş împotriva vaccinării obligatorii, în Galaţi

Aproximativ 100 de oameni au participat, sâmbătă, la Galaţi, la un marş împotriva vaccinării obligatorii. Cu flori şi pancarte în mâini, gălăţenii au mers pe străzile oraşului şi au scandat ”Libertate!”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

193 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 100 de oameni, la un marş împotriva vaccinării obligatorii, în Galaţi

Aproximativ 100 de oameni, la un marş împotriva vaccinării obligatorii, în Galaţi

Aproximativ 100 de persoane, adulţi şi copii, au participat la acţiunea de protest organizată de Asociaţia Voluntar pentru Libertate. Ei au mers câţiva kilometri pe două bulevarde importante ale oraşului.

Marşul a a durat circa 90 de minute şi s-a încheiat în faţa Prefecturii Galaţi, unde oamenii au strigat ”Libertate!” şi au explicat că nu acceptă vaccinarea obligatorie deoarece vaccinurile nu sunt sigure.

În plus, protestatarii le-au cerut parlamentarilor să aprobe o lege care să le permită părinţilor să aleagă sau să refuze vaccinurile pentru copii.

„Ne-am adunat aici ca să protestăm pentru dreptul nostru medical. Medicul recomandă, pacientul decide, între noi sunt suficienţi oameni care au păţit asta. Eu am un copil care are autism, în acest caz nu ştiu dacă este de la vaccinuri. Totuşi sunt oameni despre care ştiu sigur că în urma vaccinului au avut probleme cu copilul, au apărut complicaţii, chiar boli grave”, a explicat unul dintre participanţi.

Protestul de la Galaţi s-a încheiat fără incidente. Participanţii au anunţat că vor continua demersurile de modificare a legilor privitoare la vaccinarea obligatorie a copiilor.

Citeşte şi: Petre Daea 2

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici