Cinci bărbaţi au fost transportaţi la spital după ce maşina în care erau a ieşit în decor

Cinci bărbaţi au fost transportaţi, sâmbătă, la spital, fiind răniţi în urma unui accident rutier produs între localităţile mureşene Ernei şi Săcăreni, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ, din cauza neadaptării vitezei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Cinci bărbaţi au fost transportaţi la spital după ce maşina în care erau a ieşit în decor

Cinci bărbaţi au fost transportaţi la spital după ce maşina în care erau a ieşit în decor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, pentru evitarea izbucnirii unui incendiu.

”Accidentul s-a produs între Ernei şi Săcăreni. A intervenit detaşamentul Târgu Mureş cu o autospecială şi cinci subofiţeri. S-a oferit sprijin echipajelor de prim-ajutor. S-au asigurat măsurile PSI. În accident a fost implicată o autoutilitară. Sunt cinci persoane rănite dintre care două cod galben şi trei cod verde”, a spus Cristian Virag.

Astfel, doi dintre bărbaţi sunt răniţi grav.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Traficul rutier între localităţile mureşene Ernei şi Săcăreni a fost blocat mai bine de o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici