Aproximativ 50 de arme au dispărut din depozitul de la Ciorogârla - surse (Video)

Aproximativ 50 de arme au dispărut din depozitul de la Ciorogârla, unde miercuri a fost găsit rupt sigiliul, au declarat surse din rândul anchetatorilor.

273 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 50 de arme au dispărut din depozitul de la Ciorogârla - surse (Video)

Aproximativ 50 de arme au dispărut din depozitul de la Ciorogârla - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Pro TV a relatat că ar fi vorba despre arme de tip AKM şi de mai multe pistoale Carpaţi şi TT.

Conform Pro Tv, depozitul de la Ciorogârla a fost verificat ultima dată vineri, iar alarma a fost dată abia miercuri, când s-a observat că sigiliul este rupt.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apăririi, (MAp), Costi Spânu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că ancheta în cazul depozitului de arme din comuna Ciorogârla al cărui sigiliu a fost găsit rupt este în desfăşurare, din comisia de anchetă făcând parte reprezentanţi ai Ministerului Apărării, Ministerului de Interne şi procurori militari.

Spânu nu a putut preciza dacă s-a constatat că lipsesc arme, spunând doar că ancheta şi inclusiv inventarul bunurilor din depozitul respectiv implică mai multe etape.

Inventarierea bunurilor de la depozitul din comuna ilfoveană Ciorogârla, unde se aflau şi arme de infanterie, a început miercuri seară, după ce, miercuri, sigiliul incintei a fost găsit rupt.

Poliţiştii organizează, începând de miercuri seară, filtre rutiere în toată ţara, fiind vizate în primul rând Capitala, judeţul Ilfov şi Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Citeşte şi:

Mii de maşini verificate de Poliţie

Ciorogârla: Un depozit de armament a fost spart

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici