Arad: Bebeluş de o lună, spitalizat după ce ar fi fost bătut de mama sa

Un copil în vârstă de o lună a fost internat, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având traumatisme la faţă, după ce ar fi fost bătut de mama sa, care este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului.

151 afișări
Imaginea articolului Arad: Bebeluş de o lună, spitalizat după ce ar fi fost bătut de mama sa

Arad: Bebeluş de o lună, spitalizat după ce ar fi fost bătut de mama sa (Imagine: Shutterstock)

Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi de către medicii Spitalului Orăşenesc din Ineu despre cazul unui băieţel de o lună care are traumatisme la faţă şi la ochiul drept, în urma unei agresiuni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, copilul a fost dus la spitalul din Ineu de către mătuşă, după ce l-ar fi bătut mama sa, ulterior fiind transferat la Arad.

Primele cercetări arată că mama bebeluşului, care are 23 de ani, l-a lovit pe acesta cu palmele peste faţă, provocându-i traumatisme.

Copilul va rămâne internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad câteva zile, în timp ce mama acestuia este cercetată în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului.

Politiştii au sesizat şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va face cercetări privind condiţiile în care trăieşte bebeluşul în familie, care locuieşte în satul Chier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici