Arad: Cioban căutat de către pompieri după ce ar fi intrat în râul Mureş ca să salveze câteva oi

Un cioban din judeţul Arad este căutat, duminică, de către pompieri încă de sâmbătă după masă după ce ar fi intrat în râul Mureş ca să salveze câteva oi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

219 afișări
Imaginea articolului Arad: Cioban căutat de către pompieri după ce ar fi intrat în râul Mureş ca să salveze câteva oi

Arad: Cioban căutat de către pompieri după ce ar fi intrat în râul Mureş ca să salveze câteva oi (Imagine: Balazs Attila/ Arhiva Mediafax Foto)

Căutările au loc în zona comunei Felnac.

"Detaşamentul Arad a intervenit cu un echipaj de căutare cu barcă, cinci subofiţeri, şi s-a trimis în sprijin şi un echipaj SMURD în localitatea Felnac, unde o persoană a anunţat că ciobanul care păzea oile a intrat în râul Mureş pentru a scoate nişte oi şi nu a mai ieşit din apă. Căutările s-au desfăşurat pe tot parcursul dupa mesei de sâmbătă până la lăsarea serii, fiind oprite peste noapte şi reluate duminică dimineaţa. Până în acest moment nu a fost găsit presupusul cadavru", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca

Căutările sunt înregunate de faptul că apele Mureşului sunt mari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici