Arad: Descinderi ale DNA la o rafinărie privată, într-un dosar cu prejudiciu de câteva milioane euro

Procurorii DNA şi poliţiştii fac percheziţii, marţi, la o rafinărie din judeţul Arad, dar şi la locuinţa şi la un hotel deţinut de proprietarul rafinăriei, într-un dosar în care ar exista un prejudiciu de câteva milioane de euro, potrivit unor surse judiciare citate de corespondentul MEDIAFAX.

206 afișări
Imaginea articolului Arad: Descinderi ale DNA la o rafinărie privată, într-un dosar cu prejudiciu de câteva milioane euro

Arad: Descinderi ale DNA la o rafinărie privată, într-un dosar cu prejudiciu de câteva milioane euro (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, procurorii DNA Oradea, ajutaţi de poliţişti din judeţul Bihor, au descins, marţi, la o rafinărie privată din localitatea arădeană Apateu, deţinută de un om de afaceri local care este suspectat într-un dosar de infracţiuni economice cu un prejudiciu de câteva milioane de euro.

Anchetatorii fac verificări atât la Apateu, la birourile omului de afaceri, cât şi la domiciliul său din localitate şi la un hotel pe care acesta îl deţine în oraşul arădean Chişineu-Criş.

Contractele şi tranzacţiile cu produse petroliere făcute de firma bărbatului sunt verificate, existând suspiciunea că nu au fost plătite către stat accizele datorate şi alte taxe.

Acţiunea procurorilor a beneficiat de sprijinul SRI Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici