Arad: DN 7, blocat în urma unui accident

Drumul Naţional 7 a fost blocat, miercuri seară, în zona localităţii Bârzava, din judeţul Arad, în urma unui accident în care au fost implicate un camion şi un autoturism, o femeie fiind rănită şi transportată la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri.

20 afișări
Imaginea articolului Arad: DN 7, blocat în urma unui accident

Arad: DN 7, blocat în urma unui accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.15, în localitatea arădeană Bârzava, unde un autoturism Dacia 1310 a intrat pe DN 7 de pe un drum fără prioritate, iar şoferul nu s-a asigurat.

Conform Biroului de presă al IPJ Arad, autoturismul era condus de o femeie, care a fost rănită în urma impactului cu un camion înmatriculat în Bulgaria, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al ISU Arad pentru salvarea ei.

"În urma accidentului, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie de autovechiculele implicate", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţiştii spun că vina este a femeii aflate la volanul Daciei, care a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Arad.

Circulaţia a fost blocată complet, în urma accidentului, timp de aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor, după care agenţii de circulaţie au permis reluarea traficului pe o singură bandă, întrucât pe ambele sensuri s-au format coloane de maşini lungi de peste trei kilometri.

Abia după mutarea autovehiculelor avariate de pe carosabil, agenţii au deschis şi a doua bandă, la ora 20.40.

În ceea ce priveşte starea femeii rănite, medicii Spitalului Judeţean Arad spun că aceasta are traumatisme craniene şi abdominale şi că se află în operaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici