Arad: Elevii nu vor beneficia de lapte şi corn decât din octombrie

Elevii din ciclurile primar şi gimnazial din judeţul Arad nu vor beneficia la începutul anului şcolar de gustarea gratuită, prin programul "Lapte şi corn", pentru că există întârzieri în procedurile de stabilire a furnizorilor, cel mai devreme produsele urmând să ajungă în şcoli în luna octombrie.

99 afișări
Imaginea articolului Arad: Elevii nu vor beneficia de lapte şi corn decât din octombrie

Elevii din Arad nu vor beneficia de lapte şi corn decât din octombrie (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Inspectorul şcolar general din judeţul Arad, Claudius Mladin, a declarat, vineri, că nu au fost încheiate procedurile de licitaţie care stabilesc furnizorii pentru cornuri şi lapte, astfel că aceste produse nu vor ajunge la elevi la început de an şcolar.

"Sperăm că situaţia va fi rezolvată de Consiliul Judeţean în cel mult o săptămână", a declarat Mladin.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Arad, Andreea Oţoiu, afirmă însă că aceste produse se pot livra în şcoli cel mai devreme la începutul lunii octombrie.

"Există întârzieri în procedurile de desemnare a furnizorilor pentru cornuri şi lapte. Plicurile cu oferte vor fi deschise în 16 septembrie şi 23 septembrie. Dacă nu vor exista contestaţii sau alte probleme, produsele vor ajunge în şcoli la începutul lunii octombrie", a declarat Oţoiu, care nu a menţionat motivele întârzierilor apărute.

În judeţul Arad, de gustarea gratuită ar urma să beneficieze aproximativ 35.000 de elevi din ciclurile primar şi gimnazial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici