Arad: Paznicul unei balastiere, găsit ucis. Poliţiştii au prins un suspect, prieten al victimei

Paznicul balastierei din localitatea arădeană Aluniş a fost găsit ucis, marţi dimineaţă, cadavrul acestuia, plin de urme de violenţă, fiind descoperit de colegii de serviciu, iar poliţiştii au prins un suspect în acest caz, fiind vorba de un prieten al victimei.

286 afișări
Imaginea articolului Arad: Paznicul unei balastiere, găsit ucis. Poliţiştii au prins un suspect, prieten al victimei

Arad: Paznicul unei balastiere, găsit ucis. Poliţiştii au prins un suspect, prieten al victimei (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Paznicul balastierei din Aluniş, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort de către colegii de serviciu, marţi dimineaţă, aceştia anunţând imediat autorităţile.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti sosiţi la faţa locului au constatat că pe corpul victimei există numeroase urme de violenţă, iar la cap - o rană specifică unei lovituri cu o secure.

Anchetatorii au vorbit cu familia victimei şi au stabilit că, luni seară, paznicul a avut o altercaţie cu un prieten, în timpul unei petreceri.

Potrivit procurorului criminalist Denisa Marţi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, victima şi-a invitat la balastieră familia şi un prieten cu familia acestuia, unde au băut împreună şi au făcut grătare. Cearta dintre cei doi bărbaţi a izbucnit în momentul în care paznicul i-a făcut o glumă amicului şi i-a dezumflat roţile de la bicicletă. Acesta s-a supărat şi a plecat acasă cu familia, dar ar fi revenit în timpul nopţii, când paznicul era singur.

"Se pare că între cei doi a avut loc o luptă, iar victima a fost lovită în cap cu o bâtă de baseball şi cu o secure", a declarat procurorul de caz.

Agresorul ar fi plecat de la balastieră cu motoreta victimei, el fiind prins în trafic, marţi, chiar cu acest vehicul.

Suspectul va fi audiat, urmând ca procurorii să facă încadrarea juridică a faptei.

Paznicul decedat era căsătorit şi avea cinci copii, toţi majori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici