Arad: Supravieţuitorul accidentului de pe DN 69 a murit

Supravieţuitorul din maşina spulberată, joi dimineaţă, de un TIR pe DN 69, în judeţul Arad, a murit după câteva ore la Spitalul Judeţean, fiind astfel a cincea persoană care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

31 afișări
Imaginea articolului Arad: Supravieţuitorul accidentului de pe DN 69 a murit

Arad: Supravieţuitorul accidentului de pe DN 69 a murit (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului, dr. Monica Puticiu, a declarat că victima este un tânăr de 19 ani, care a suferit o contuzie cerebrală gravă şi un traumatism toracic.

"A ajuns la spital în comă, iar colegii mei au încercat în zadar stabilizarea. A murit după câteva ore, la terapie intensivă", a spus Puticiu.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost grav rănită, joi, pe DN 69, în judeţul Arad, după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un TIR care a intrat pe contrasens.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, la ieşirea din localitatea Şagu, spre Timişoara, unde un TIR a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism Dacia în care se aflau cinci persoane.

Conform şefului Poliţiei Rutiere Arad, comisar Adrian Lile, acesta este unul dintre cele mai grave accidente petrecute în judeţ de la începutul anului.

"TIR-ul se deplasa spre Timişoara, iar şoferul unui autoturism aflat în faţă a frânat brusc. Şoferul TIR-ului spune că a tras de volan stânga şi a intrat pe contrasens pentru a evita impactul cu autoturismul din faţă. Totuşi, şoferul nu a respectat distanţa de siguranţă şi avea viteză mare", a declarat Lile.

Echipele de prim-ajutor au găsit la faţa locului patru morţi, ocupanţi ai Daciei Papuc, în timp ce un alt pasager, grav rănit, a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad. Toţi erau muncitori ai unei firme de construcţii, care se deplasau de la Timişoara la un şantier din Arad. Şoferul TIR-ului a scăpat fără răni.

Circulaţia pe DN 69 a fost blocată complet aproximativ două ore, timp în care cozile de maşini au depăşit cinci kilometri pe fiecare sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici