Arad: Trei morţi şi un rănit, după ce maşina lor s-a izbit de un copac

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a patra a fost grav rănită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina lor s-a izbit de un copac de pe marginea unui drum din judeţul Arad.

183 afișări
Imaginea articolului Arad: Trei morţi şi un rănit, după ce maşina lor s-a izbit de un copac

Arad: Trei morţi şi un rănit, după ce maşina lor s-a izbit de un copac (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.30, pe drumul care leagă comuna arădeană Semlac de DN7. În autoturismul înmatriculat în Spania, erau patru tineri care, după ce au fost la o petrecere, au plecat spre o discotecă. Într-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina izbit de un copac, mulându-se în jurul acestuia din cauza impactului puternic.

"Din cercetări şi din relatările martorilor rezultă că şoferul circula cu viteză excesivă, astfel că a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, autoturismul lovindu-se violent de un copac", a declarat comisar Adrian Lile, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Arad.

Poliţiştii au stabilit, duminică dimineaţa, pe baza declaraţiilor participanţilor la petrecere, că şoferul, în vârstă de 36 de ani, care a murit, consumase băuturi alcoolice. În urma necropsiei, medicii legişti vor stabili alcoolemia acestuia.

În afară de şofer, alţi doi ocupanţi ai maşinii au murit pe loc în urma impactului, iar un al treilea pasager, în vârstă de 27 de ani, a rămas fără ambele picioare, fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Victimele au fost prinse între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ale pompierilor pentru scaterea lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici