Arad: Trei persoane au furat un tir plin cu gumă de mestecat

Trei persoane au furat, joi dimineaţă, un tir încărcat cu gumă de mestecat, după ce au urcat în autovehicul, care era oprit într-o benzinărie de pe DN 79, în Arad, au pornit maşina, iar după câţiva kilometri l-au dat jos pe şoferul polonez.

27 afișări
Imaginea articolului Arad: Trei persoane au furat un tir plin cu gumă de mestecat

Arad: Trei persoane au furat un tir plin cu gumă de mestecat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, incidentul a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, într-o benzinărie de la ieşirea din Arad spre Oradea, pe DN 79, unde tir-ul, condus de un şofer polonez, era oprit.

Tuduce a precizat că şoferul autotrenului nu ştie nicio limbă de circulaţie internaţională şi că este aşteptat un translator de limbă poloneză, astfel încât poliţiştii să poată afla cu exactitate în ce împrejurări a avut loc furtul.

Conform sursei citate, primele informaţii arată că şoferul a fost abordat, în benzinărie, de trei persoane care au urcat alături de el în tir, iar după ce au parcurs o distanţă de aproximativ 4-5 kilometri l-au dat jos pe şofer.

Tir-ul era încărcat cu zece tone de gumă de mestecat şi venea din Polonia, având destinaţia Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad a precizat că pentru prinderea celor trei persoane care au furat tir-ul au fost instituite filtre ale Poliţiei în tot judeţul Arad, iar autovehiculul a fost dat în următrire generală şi în consemn la frontieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici