Arafat, despre cazul Ekeng: „S-au găsit nişte nereguli serioase”

Raed Arafat a afirmat că s-au găsit nereguli ”serioase” în urma controlului efectuat sâmbătă de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), după decesul fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng, informează Gândul.

3191 afișări
Imaginea articolului Arafat, despre cazul Ekeng: „S-au găsit nişte nereguli serioase”

Arafat, despre cazul Ekeng: „S-au găsit nişte nereguli serioase” (Imagine Theodor Pana / Mediafax Foto)

”Astăzi am început o acţiune de inspecţie şi control a DSU, şi încă la momentul acesta acţiunea este în desfăşurare. Noi ce am verificat astăzi este dacă toate aspectele inclusiv cele prevăzute prin autorizarea dată de către Direcţie Sanitară firmei respective au fost respectate. Ce pot să spun până acum că s-au găsit nişte nereguli serioase, dar nu mă pronunţ până nu am raportul final al colegilor. Aceste nereguli înseamnă că cineva nu a respectat regulamentele şi legislaţia sau după ce a obţinut o autorizaţie a modificat ceva şi nu a respectat mai departe ce la momentul autorizării a fost corect”, a declarat presei secretarul de stat în MAI, notează Gândul.

Românii din Spania neinteresaţi de alegerile locale. Câţi s-au înscris pe listele electorale la Madrid

Arafat a mai declarat că din punctul său de vedere este uşor de observat dacă un pacient a fost supus manevrelor de resuscitare.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici