Arbitrul Colţescu ar fi încercat să se sinucidă din cauza unei dispute cu iubita

Unul dintre vecinii arbitrului craiovean Sebastian Colţescu, care a încercat să se sinucidă, vineri seară, susţine că bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza unei dispute cu iubita sa, care este studentă în Grecia.

1733 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Colţescu ar fi încercat să se sinucidă din cauza unei dispute cu iubita

Arbitrul Colţescu ar fi încercat să se sinucidă din cauza unei dispute cu iubita (Imagine: Mediafax Foto)

Vasile Iordache, unul dintre vecinii lui Sebastian Colţescu, susţine că în seara în care bărbatul a încercat să se sinucidă a auzit mai multe discuţii între arbitrul craiovean şi mama sa.

"A venit mama lui la el şi i-a spus că nu vrea să îi deschidă din cauză că se certase cu prietena lui. I-a spus mamei sale că e supărat şi că nu vrea să îi deschidă uşa. I-a zis că dacă nu pleacă se aruncă pe geam. Apoi, mama lui s-a dus la el la geam, iar el a deschis geamul să vorbească cu ea. I-a zis că dacă nu pleacă se aruncă", a declarat Vasile Iordache.

El spune că cei care au sunat la Poliţie după ajutor sunt nişte vecine care au auzit discuţiile între Colţescu şi mama lui.

"Au auzit nişte vecine discuţia asta şi au chemat Poliţia. Are nişte vecine mai sărite, ele s-au speriat şi au sunat la Poliţie. Aşa s-a întâmplat. El e băiat bun, nu a avut probleme niciodată cu nimeni", Vasile Iordache.

Potrivit sursei citate, iubita arbitrului este studentă în Grecia şi recent tânărul o vizitase.

"Prietena lui ştiu că este studentă în străinătate şi s-a întors de curând de la ea. A venit de vreo două ori pe la el, pe aici", a mai spus Vasile Iordache.

Nicu Neagoe, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, unul dintre oamenii care îl cunoaşte bine pe Sebastian Colţescu, este şocat de gestul arbitrului craiovean.

"Nu cred că este vorba despre o problemă sentimentală. Cred că are legătură cu activitatea sa fotbalistică", a declarat Nicu Neagoe.

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat, vineri seară, să se arunce de la fereastra apartamentului său din Craiova, aceasta fiind, potrivit fostului preşedinte al CCA Ion Crăciunescu, a doua tentativă de suicid a "centralului" craiovean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici