ArcelorMittal Galaţi va recurge din nou la liste de plecări voluntare

Administraţia ArcelorMittal Galaţi a anunţat, miercuri, în cadrul şedinţei de dialog pe care a avut-o cu reprezentanţii principalelor sindicate de pe platformă, că va recurge la noi liste de plecări voluntare, începând de luni, 8 decembrie.

30 afișări
Imaginea articolului ArcelorMittal Galaţi va recurge din nou la liste de plecări voluntare

ArcelorMittal Galaţi va recurge din nou la liste de plecări voluntare

Listele vor fi deschise timp de aproximativ trei luni, principalele sectoare vizate fiind cele indirect productive.

Administraţia ArcelorMittal Galaţi a anunţat, miercuri, în cadrul şedinţei de dialog pe care a avut-o cu reprezentanţii principalelor sindicate de pe platformă, că va recurge la noi liste de plecări voluntare.

"Senior managerul Ionel Borş ne-a spus că vor începe noi autodisponibilizări cel mai probabil de luni, 8 decembrie. Data şi numărul celor vizaţi vor fi stabilite vineri, când va fi finalizată schema de plecări voluntare. Listele vor fi deschise până în februarie-martie iar cei vizaţi vor fi în primul rând cei din sectoarele indirect productive: TESA, Resurse Umane, şoferi", a declarat Ilinca Diaconu, prim-vicepreşedinte al sindicatului Solidaritatea, ce reprezintă 3.500 din cei 14.000 de siderugişti.

Alături de Solidaritatea, la discuţii au mai participat Federaţia Sindicală a Siderurgiştilor (FSS) Metarom, ce numără 8500 de siderurgişti, Uniunea Teritorială a Sindicatelor Libere (UTSL), cu 800 de membri şi Sindicatul Forum.

Citeşte şi

La ArcelorMittal Galaţi vor fi făcute disponibilizări la cerere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici