Argeş: Circulaţia pe A1, reluată după o serie de restricţionări

Circulaţia pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti a fost restricţionată, sâmbătă, în etape, între orele 7.00 şi 11.00, pentru montarea celui de-al doilea portal de semnalizare a variantei de ocolire a municipiului Piteşti.

16 afișări
Imaginea articolului Argeş: Circulaţia pe A1, reluată după o serie de restricţionări

Argeş: Circulaţia pe A1, reluată după o serie de restricţionări (Imagine: Mediafax Foto)

Restricţiile au avut loc la kilometrii 118+900 - 119+100, la capătul dinspre Bascov al autostrăzii, cu ieşire spre DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei "A 1", operaţiunea de montare a portalului s-a desfăşurat fără incidente, traficul rutier fiind blocat, alternativ, pe cele două sensuri de circulaţie.

"Este cea de-a doua operaţiune de montare a unui portal, acum două săptămâni s-a montat cel de la capătul de intrare dinspre Bucureşti pe varianta ocolitoare a Piteştiului, cel situat între kilometrii 105 şi 106, acum a fost instalat portalul de la capătul celălalt, care face legătura cu DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

Circulaţia a fost închisă maxim 15 minute, prima dată între orele 7.00 şi 8.00 pe sensul 1 Bucureşti - Piteşti, apoi s-a circulat restricţionat timp de 45 de minute, pe o singură bandă de mers a sensului, iar ulterior operaţiunea s-a repetat pe sensul Piteşti - Bucureşti, unde circulaţia a fost total blocată timp de şapte minute, apoi traficul desfăşurându-se pe o singură bandă a sensului timp de o oră şi 20 de minute", a declarat comisarul şef Emilian Buican, şeful Poliţiei "A 1".

La ora transmiterii ştirii, operaţiunea de montare a portalului de semnalizare de pe Autostrada Bucureşti- Piteşti, din zona km 118 - km 119, s-a încheiat, iar traficul rutier se desfăşoară normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici